Zwerfvuil en hondenpoep

DSF (Deventer Schoon Familie) wil een schone stad, zonder zwerfvuil, onkruid, bladeren, vuurwerkresten en hondenpoep. Die schone stad kan er komen door er samen met de bewoners aan te werken!

Als u samen met buren en buurtgenoten actief meewerkt om uw straat en buurt leefbaar te houden, verbetert dat de sociale kwaliteit van leven in uw eigen buurt. Want een schone straat in een schone buurt is fijn om in te wonen.

Word daarom ook lid van DSF! Ook scholen, bedrijven en instellingen kunnen zich aanmelden.

Als u meewerkt aan een schone buurt levert dat niet alleen een schone buurt op, maar u houdt daar zelf ook iets aan over! Zo krijgt u naast een welkomstpakket, ook zogenaamde “cambis” als u zwerfafval, blad of vuurwerkresten inlevert. Met die cambis kunt u praktische schoonmaakartikelen kopen in de DSF-shop.

Wie zwerfafval in de buurt heeft verzameld kan Cambio bellen om het bij huis op te laten halen.

Actieve bewonersgroepen

Als lid van DSF kunt u samen met andere bewoners uit Zandweerd-Noord een bewonersgroep vormen. U kunt dan samen een aantal dingen regelen voor uw straat of buurt. Een paar voorbeelden:

Als bewoner kunt u invloed uitoefenen op de inzet en de kwaliteit van het werk van de professionele schoonmaakbedrijven zoals Cambio, Het Groen Bedrijf en Circulus-Berkel.

U kunt bewonersacties organiseren, ook samen met andere leden.

Meer weten? Of wilt u meteen aan de slag? Neem dan contact op met de Deventer Schoon Familie: 0570 - 62 22 10 , e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer info op: www.deventerschoonfamilie.nl
Facebook: www.facebook.com/DeventerSchoonFamilie
Twitter: @DSFamili

Zwerfvuil en hondenpoep

zwerfvuil700

Het zien van zwerfafval en  hondenpoep op straat geeft een onbehaaglijk en verloederd gevoel. Het trekt ongedierte, criminaliteit, graffiti en nog meer zwerfafval aan.


De werkgroep zou graag zien dat er schonere wegen, parken, grasstroken, grasvelden en pleinen zijn in de wijk en dat er geen afval en hondenpoep meer wordt gedumpt. De leden van de werkgroep organiseren activiteiten om dit doel te bereiken.

Agenda Zwerfvuil

Geen evenementen