Zwerfvuil en hondenpoep

Op zaterdag 28 maart was weer de Landelijke Opschoondag. Ook in Zandweerd-Noord werd er die dag door buurtbewoners rommel in de wijk opgeruimd. Blikjes, papier en heel veel plastic flessen werden uit goten en bosjes gehaald. De grootste buit kwam uit het plantsoen rond de vijver en in de steegjes bij de flatwoningen aan de P.C. Hooftlaan.

Na de opruimactie zagen de straten er weer netjes uit. We hopen natuurlijk dat het opgeruimd blijft. Dat kan natuurlijk alleen als we daar allemaal ons steentje aan bijdragen. Dus ziet u ergens rommel liggen in uw buurt? Ruim het dan even op. Zo zorgen we met zijn allen voor een schone wijk.

Zwerfvuil en hondenpoep

zwerfvuil700

Het zien van zwerfafval en  hondenpoep op straat geeft een onbehaaglijk en verloederd gevoel. Het trekt ongedierte, criminaliteit, graffiti en nog meer zwerfafval aan.


De werkgroep zou graag zien dat er schonere wegen, parken, grasstroken, grasvelden en pleinen zijn in de wijk en dat er geen afval en hondenpoep meer wordt gedumpt. De leden van de werkgroep organiseren activiteiten om dit doel te bereiken.

Agenda Zwerfvuil

Geen evenementen