Wijk- en buurtnieuws

Binnenkort willen we de volgende nieuwsbrief gaan verspreiden in de wijk Zandweerd-Noord, zodat bewoners weten wat er speelt in hun wijk. Informatie en artikelen voor deze Buurtnieuws (het liefst met foto) zijn meer dan welkom!

We vragen u wel om bondig te formuleren en we behouden ons het recht voor artikelen in te korten of niet te plaatsen.

De deadline voor de volgende nieuwsbrief is 18 januari 2016 om 18:00 uur. De nieuwsbrief komt in de week van 8 februari uit. Artikelen kunnen worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

De werkgroep Buurtnieuws Zandweerd-Noord heeft zich tot taak gesteld onze buurtgenoten te voorzien van actueel nieuws in en rond onze wijk.

De werkgroep heeft inmiddels de website ontwerpen en gerealiseerd, zoals u kunt zien. We denken nog na of we er ook een facebookpagina aan gaan koppelen.

 

Omdat we beseffen dat een groot deel van de wijkbewoners niet over een computer beschikt, is tevens besloten om van tijd tot tijd een nieuwsbrief uit te geven.

Het eerste exemplaar van de nieuwsbrief genaamd Buurtnieuws ligt al in uw brievenbus! Het is heel waarschijnlijk dat u deze eerst heeft gelezen voordat u op deze website terechtkwam...

 

We doen ons best om u regelmatig van nieuws te voorzien. Ook ligt het voor de hand dat bestaande en nieuwe ontwikkelingen niet alleen van onze werkgroep moeten komen, maar ook van u, als bewoner van Zandweerd Noord. Kortom: we hebben u ook nodig!

 

Onze werkgroep – en natuurlijk ook de overige werkgroepen – stelt het op prijs om van onze buurtgenoten te vernemen wat er zoal speelt in wijk of omgeving. Het moet natuurlijk wel om min of meer actuele onderwerpen gaan. Ook suggesties of ideeën voor een goede communicatie zijn van harte welkom.

 

We zijn benieuwd naar uw reacties!

 

Stuur dus uw suggesties, ideeën maar ook uw vragen en opmerkingen over deze site naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak gebruik van het contactformulier elders op deze site.

Wijk- en buurtnieuws

buurtnieuws

De werkgroep Wijk- en Buurtnieuws is het communicatiekanaal van de wijk. Ze verzamelt  en publiceert het nieuws uit de wijk. Dat is informatie over activiteiten die in en om de wijk plaatsvinden en  andere zaken die met de wijk te maken hebben. We plaatsen deze informatie in het huis aan huis verspreide “Buurtnieuws”, op de website www.zandweerdnoord.nl en op de facebookpagina.

Wijk- en buurtnieuws

Geen evenementen