Duurzaamheid

Kinderen maken een paashaas van gebruikte blikken!

De werkgroep Duurzaamheid heeft in samenwerking met de Buurthuiskamer vijf knutselmiddagen in Speeltuin De Zandweerd georganiseerd.

Op donderdag 2 april was de eerste knutselactiviteit bij Speeltuin De Zandweerd.

Het doel van de knutselmiddagen is om te laten zien wat men kan maken van gebruikte materialen. En om te laten zien hoe leuk het is om te knutselen. Het paasweekend stond voor de deur daarom was het thema van deze middag het maken van een paashaas van een gebruikt blik. Een grote groep kinderen ging aan de slag. Dit leverde veel verschillende soorten paashazen op. Van een hoge paashaas van drie blikken tot paashazen met kleine oren en een gele neus.

Iedereen kwam met zijn eigen kunstwerk. Het was leuk om te zien hoe creatief en enthousiast de kinderen aan de slag waren.

Werkgroep duurzaamheid

Deze werkgroep wil aan de slag met duurzame projecten in onze wijk. Het plan is om met de werkgroep de vragen van bewoners op het gebied van duurzaamheid in de wijk te inventariseren. Er zijn al verschillende ideeën. Op dit moment zijn we bezig met onderzoek naar gezamenlijk  investeren in zonnepanelen en het gebruik van deelauto’s. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Meld je dan aan voor de werkgroep Duurzaamheid! Dit kan via e-mailadres bestuur@zandweerdnoord.nl.