Duurzaamheid

Werkgroep Duurzaamheid Zandweerd-Noord is weer een werkgroep rijker; de werkgroep Duurzaamheid. Deze werkgroep wil aan de slag met duurzame projecten in  onze wijk. Het plan is om met de werkgroep de vragen van bewoners op het gebied van duurzaamheid in de wijk te inventariseren.

Daarnaast zijn er op dit moment al verschillende ideeën om verder uit te werken.

Eén van de ideeën is om te kijken of het mogelijk is om gezamenlijk te investeren in zonnepanelen. Dit wordt al in meerdere plaatsen in ons land succesvol gedaan.  Een tweede idee is om te kijken of deelauto's een optie zijn voor de wijk. Dit plan is ontstaan naar aanleiding van een vraag van een bewoner, die zag dat er op dit moment lastig is om een parkeerplaats te vinden in de straat. Bewoners zouden bijvoorbeeld hun auto als deelauto kunnen aanmelden, zodat meer mensen uit de wijk er gebruik van kunnen maken. Het maken van goede afspraken is hierbij heel belangrijk.

Dit zijn in het kort de plannen die er nu liggen. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Meldt je dan aan voor de werkgroep Duurzaamheid! Dit kan via e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Werkgroep duurzaamheid

Deze werkgroep wil aan de slag met duurzame projecten in onze wijk. Het plan is om met de werkgroep de vragen van bewoners op het gebied van duurzaamheid in de wijk te inventariseren. Er zijn al verschillende ideeën. Op dit moment zijn we bezig met onderzoek naar gezamenlijk  investeren in zonnepanelen en het gebruik van deelauto’s. Lijkt het je leuk om mee te helpen? Meld je dan aan voor de werkgroep Duurzaamheid! Dit kan via e-mailadres bestuur@zandweerdnoord.nl.