Buurtgroen

Bent u één van die bekende “onbekende” bewoners, die regelmatig langs de tuin in de Ruysdaelstraat fietst of loopt om deze te bewonderen? Of bent u diegene die ons complimenten maakt dat de tuin zo mooi is geworden terwijl wij met het onderhoud bezig zijn? Of bent u één van die bekende “onbekende” bewoners, die ons heeft aangegeven af en toe mee te willen helpen in de tuin?

Willen zij, die het leuk vinden ons bij te staan met het onderhoud in de tuin, contact op nemen met de werkgroep Groen van de bewonersvereniging? Yolanda Damstra Ant. van Dijckstraat 47 Mob: 06 - 30 100 332 Tel: 618 297 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

8 park Ruysdaelstraat 1-klein

Buurtgroen

BuurtgroenRuijsdaalstraat

De werkgroep Buurtgroen houdt zich bezig met het vele groen in onze wijk. De werkgroep heeft zich ten doel gesteld om ál het groen in de buurt, d.m.v. draagkracht van buurtinitiatieven, op te knappen. Het onderhoud van het groen laat al jaren te wensen over. En daarom neemt de buurt nu zelf het initiatief om het mooier en rijker te maken.

Groene Activiteiten

Geen evenementen