Overig nieuws

Wat is een Sociaal Team eigenlijk? Dat is een team van professionele mensen die u kunnen ondersteunen bij hulpvragen.

U kunt bij hen terecht als u een vraag of idee heeft. Als u bijvoorbeeld door ziekte problemen heeft met het huishouden, wanneer u zich eenzaam voelt, geldproblemen heeft, of vragen heeft over werk of de opvoeding van uw kinderen. Of wilt u juist als vrijwilliger iets voor anderen doen? U heeft een idee voor de buurt? Het Sociaal Team gaat met u in gesprek en zorgt dat u daarna zelf verder kunt. Soms lukt dit niet alleen, of met uw naasten en heeft u daar een tijdje professionele ondersteuning bij nodig. Het Sociaal Team regelt dit voor u.

Het Sociaal Team bestaat uit professionals met verschillende achtergronden en ervaringen. Zo zijn er werkers van wijkverpleging, maatschappelijk werkers, MEE IJsseloevers, Raster Welzijn, de gemeente en de buurtcoach. Samen hebben zij de kennis in huis om te zorgen dat u verder kunt.

Het Sociaal Team werkt vanuit de wijk en is daarom dichtbij en snel benaderbaar.

In de Zandweerd bestaat het team uit: Rob Ahuis, Peter Nijenhuis, Simone Verschoor, Daniƫlle Rada, Marielle Veeren, Petra de Vos en Yvonne Krijt. Heeft u een vraag voor het Sociaal Team? Bel naar 140570 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..