Overig nieuws

De Buurthuiskamer Zandweerd is elke dinsdag van 10.30 - 13.00 uur open voor iedereen die zin heeft om in een ongedwongen sfeer met andere bewoners van een gratis bakje koffie of thee te genieten.

Nu heeft deze groep enthousiaste bewoners het idee opgevat om een inloopmiddag te openen op de woensdagen van 14.00 - 16.00 uur. Voor iedereen die het leuk vindt om met bewoners gezellig bij elkaar te zijn. Er kan daar gezamenlijk van alles worden georganiseerd.

Op de eerste inloop is al een activiteit georganiseerd: ze gaan plastic doppen verzamelen voor de KNGF blindengeleidenhond. Alle plastic doppen kunnen op de openingsdagen worden ingeleverd.

 

Tevens kunnen ze ook altijd lege blikken gebruiken voor diverse activiteiten. Spaar ze en lever ze bij hen in, ze zijn er blij mee!

Ook is het idee gekomen om Burendag (in september) te organiseren in Speeltuin de Tulp. Heeft u idee├źn of wilt u gewoon meedenken of helpen: meldt u zich dan op een van de openingstijden van de Buurthuiskamer Zandweerd of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Dit alles onder het motto van Speeltuin de Tulp en Buurthuiskamer Zandweerd: voor U, voor jou, voor iedereen! Houd ook onze facebookpagina in de gaten voor nieuwe activiteiten. FB: Speeltuin Zwolsewijk en/of Buurthuiskamer Zandweerd.