Overig nieuws

Wijkwinkel is bekend als het platform waar inwoners van Zandweerd-Noord terecht kunnen met vragen over wonen, welzijn of zorg.

Dit kan in de 11 Wijkwinkels die verspreid liggen over Deventer en haar buurtdorpen maar ook telefonisch, per mail of via de website www.wijkwinkeldeventer.nl. De website van de wijkwinkel heeft ook een digitale agenda Hierop staan activiteiten voor alle doelgroepen: oud en jong, mensen mét en zonder beperkingen, buurtinitiatieven, muziekfeesten, cursussen, sportieve activiteiten enzovoorts.

Hoe maak ik mijn activiteit bekend in de buurt?
Als je een activiteit hebt in de buurt, kun je dit aanmelden via het web-formulier op de website. Dat kan een eenmalige activiteit zijn, maar ook een maandelijks of wekelijks terugkerende activiteit. Omdat de wijkwinkel deze aanmeldingsformulieren van heel Deventer en omstreken verzamelt, is er altijd een actueel overzicht van alle activiteiten in de buurt.

Het vinden van de activiteiten kan via de website van de Wijkwinkel, maar tegenwoordig kan dat ook via uw mobiele telefoon of tablet. Iedere organisatie die meer wil weten over de website en/of de digitale Deventer Agenda kan contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met 0570-675704. Wijkwinkel wenst u een inspirerend en verbindend 2015!