Overig nieuws

Sportbedrijf Deventer vindt het belangrijk om het belang van sport en bewegen onder de aandacht te brengen van senioren en vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. Op deze manier wil het sportbedrijf zoveel mogelijk inwoners van Deventer en dus ook van de Zandweerd aan het bewegen krijgen. Regelmatige lichamelijke activiteit kan de gevolgen van het verouderingsproces vertragen en vitaliteit stimuleren. Het is een goede dagbesteding en je bent onder de mensen.

Wanneer u een gezonde leefstijl wilt oppakken kunt u naast sporten ook andere acties ondernemen. U kunt bijvoorbeeld vaker de trap pakken i.p.v. de lift en kunt u ook elke dag proberen een wandeling te maken. Ook met huishoudelijke klussen valt aan de dagelijkse hoeveelheid beweging te komen.

In de Zandweerd is er o.a. een hardloopgroep, conditietraining, vrouwengymnastiek, koersbal en kan er geroeid worden. Kijkt u iets verder dan zijn er enorm veel sport- en beweegmogelijkheden: van banen zwemmen tot dansen. Bent u benieuwd naar het totale sport- en beweegaanbod? Neemt u dan gerust contact op met Sportbedrijf Deventer. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.