Overig nieuws

Partou is de plek waar u en uw kind altijd welkom zijn. Waar u kunt rekenen op goede zorg in een warme, liefdevolle omgeving met persoonlijke aandacht voor ieder kind. Aan de Oudaenstraat, naast Montessorischool Oudaenstraat, biedt Partou peuteropvang ​(2-4 jaar) en buitenschoolse opv​ang (4-12 jaar)​ aan. Op de groep ​wordt er gewerkt volgens de Montessori-methode en het principe "leer mij het zelf doen".

De kinderen werken zo zelfstandig mogelijk, worden gestimuleerd keuzes te maken, oplossingen te zoeken en samen te werken. Naast het aanbieden van Montessori werkjes krijgen de kinderen gestructureerde en vrije activiteiten aangeboden. Kinderparticipatie staat daarbij hoog in het vaandel​!

Onlangs is er samen met de kinderen op de buitenschoolse opvang een kerstmarkt georganiseerd​.​ De kinderen en pedagogisch medewerkers ​hebben vol enthousiasme gewerkt aan de voorbereidingen voor een geslaagde kerstmarkt.

Voor het goede doel 'Stichting Cliniclows' ​zijn de kinderen bezig geweest met het maken van diverse creaties​, waarna deze​ verkocht konden worden aan ouders en andere belangstellenden​​.

​Er is maar liefst ​€ 215,43,- opgehaald voor Stichting Cliniclowns! Bij Partou is elke dag wel iets bijzonders te beleven. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen, zodat ze spelenderwijs de wereld leren ontdekken. Kom langs en ontdek het zelf! Vestigingsmanager Lisa Henzel - 0570 649 888 - www.partou.nl/oudaenstraat