Overig nieuws

Sinds 27 oktober is  de projectgroep “Eten met de Buren” actief. Met dit project wil men buurtbewoners uit de gehele wijk met elkaar verbinden door samen aan tafel te gaan. Jong, oud(er), met of zonder beperking (ambulante zorg), ongeacht welke achtergrond kan elke maandagavond aan tafel  schuiven en in een gemoedelijke sfeer de maaltijd te nuttigen.

 

Elke maaltijd bestaat uit een 3 gangen menu dat  met gezonde verse producten wordt bereid. Er wordt hierbij rekening gehouden met wat het seizoen te bieden heeft. Er wordt door vrijwilligers gekookt in de Tamarinde en daarna wordt het eten als buffet geserveerd in WSV de IJssel. Iedere maandagavond kun je “eten met de buren”. Inloop vanaf 17.30 uur. De prijs van een  maaltijd is € 4,00.

Je kunt je elke maandag aanmelden tot 12.00 uur ’s middags, via telefoon 617552 of via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je je naast mee-eten ook inzetten als vrijwilliger voor de projectgroep? Meld je dan ook aan via ditzelfde telefoonnummer en e-mailadres. Het Project “eten met de buren Deventer”wordt mede mogelijk gemaakt door een groep enthousiaste vrijwilligers, financiële bijdragen van WIJ DEVENTER en de inzet en sponsoren: Cambio, AH van Vlotenlaan, Alma Deventer, de Tamarinde, WSW de IJssel en Raster.