Overig nieuws

Inwoners uit Deventer en omstreken kunnen sinds  9 oktober hulp krijgen bij het lezen van brieven en het invullen van formulieren. Een Turkse en Nederlandse vrijwilligster bieden ondersteuning bij bijvoorbeeld aanvragen van regelingen, aanvragen van toeslagen, uitleg van een brief, aanmelden bij Rechtop, de Voedselbank enz.


Het spreekuur  van Carinova vrijwillige thuisadministratie is op donderdagochtend van 9.00 tot 11.00 uur in de Wijkwinkel  St. Jurriën.

Wijkwinkel in Zandweerd is er voor alle vragen over  wonen welzijn en zorg.
Al enige tijd  kunnen inwoners van Deventer in hun eigen wijk, buurt of dorp in de Wijkwinkel terecht met al hun vragen op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Deskundige medewerkers beantwoorden de vragen of verwijzen door naar bijvoorbeeld de spreekuren van aangesloten organisaties.


De Wijkwinkel is gevestigd in St. Jurriën, PC Hooftlaan 97. Ook kunt u  bellen met een vraag via telefoonnummer 0570-675700 of mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op de website www.wijkwinkeldeventer.nl vindt u ook veel antwoorden op uw vragen.