Vereniging

Wij zijn een vereniging, dus dat betekent dat u lid kunt worden! Lidmaatschap is het eerste jaar gratis, daarna betaalt u een gering bedrag per jaar. Hoe meer leden we hebben, des te beter wij de wijk naar buiten toe kunnen vertegenwoordigen. U kunt zich aanmelden via dit formulier of rechtstreeks via 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Wilt u ook dat we een sterke vereniging worden die zeggenschap heeft over zaken die bewoners belangrijk vinden? Overweeg dan om ook lid te worden.

Met z'n allen bepalen we wat nodig hebben voor een prettige leefomgeving. Een gezonde, grote vereniging heeft een krachtige stem waarnaar geluisterd word. Misschien nog wel belangrijker is het gemeenschapsgevoel. Met z'n allen, ieder naar zijn mogelijkheden, kunnen we veel meer dan alleen of in kleine groepjes.

 

Bewonersvereniging Zandweerd

Een vereniging voor en door bewoners van Zandweerd!

In 2011 zijn wij als projectgroep 'De slag om Noord' begonnen om samen met bewoners en gemeente een buurtagenda op te stellen. Sinds 2013 zijn we een zelfstandige vereniging die actief is in heel Zandweerd. Buurtbewoners komen samen in werkgroepen die onze wijk aanpakken en mooier maken.


We zijn een aanspreekpunt voor de bewoners van de wijk en een gesprekspartner voor de gemeente. Mede daardoor kunnen we zelf bepalen wat er in onze wijk gebeurt!


Het bestuur bestaat uit (vlnr): Liesbeth Kappert (secretaris), Peter Brendel (algemeen bestuurslid), Toos Klomps (penningmeester), Frank Jareš (algemeen bestuurslid) en Eveline Grupper (vicevoorzitter).