Vereniging

Uitstel is geen afstel

In de vorige editie van deze nieuwsbrief kondigden we aan dat er dit najaar een kleine markt van start zou gaan bij de Lidl. U zult vast gemerkt hebben dat dit nog niet is gerealiseerd.

Het blijkt dat bij verbouwingen in de wijk een aantal elektriciteitskabels beschadigd is geraakt. Die moeten eerst vervangen worden. Dit soort tegenslagen zorgt voor veel vertraging, maar achter de schermen wordt hard gewerkt aan het oplossen van de technische problemen.

Daarnaast is men druk met de sollicitatieprocedure voor de marktkraamhouders. We houden u op de hoogte en hopen elkaar snel tegen te komen op onze eigen wijkmarkt!

Bewonersvereniging Zandweerd

Een vereniging voor en door bewoners van Zandweerd!

In 2011 zijn wij als projectgroep 'De slag om Noord' begonnen om samen met bewoners en gemeente een buurtagenda op te stellen. Sinds 2013 zijn we een zelfstandige vereniging die actief is in heel Zandweerd. Buurtbewoners komen samen in werkgroepen die onze wijk aanpakken en mooier maken.


We zijn een aanspreekpunt voor de bewoners van de wijk en een gesprekspartner voor de gemeente. Mede daardoor kunnen we zelf bepalen wat er in onze wijk gebeurt!


Het bestuur bestaat uit (vlnr): Liesbeth Kappert (secretaris), Peter Brendel (algemeen bestuurslid), Toos Klomps (penningmeester), Frank JareŇ° (algemeen bestuurslid) en Eveline Grupper (vicevoorzitter).