Vereniging

De herfst is bijna voorbij, de bladeren zijn gevallen en er komt kou in de lucht. Voor sommige mensen betekent dit een tijd van minder energie en minder actie, maar dat geldt niet hier op de Zandweerd! Niet alleen wordt er hard gewerkt aan de straten, maar er wordt ook veel georganiseerd, zoals “Uit op Vrijdagmiddag”, en er wordt al druk gewerkt aan leuke plannen voor 2016.

We overwegen bijvoorbeeld om dit magazine ook uit te gaan brengen in Zandweerd-Zuid.

Deze mooie nieuwsbrief wordt inmiddels al 2 jaar uitgegeven in Zandweerd-Noord. Een blad waar wij heel trots op zijn! Een goed gevuld blad met informatie over onze wijk en een duidelijk overzicht van alle activiteiten die worden georganiseerd. We hebben een enthousiaste groep bewoners die elke drie maanden dit magazine in elkaar draait, en we zijn op zoek naar nieuwe bewoners die hieraan mee willen werken.

Wij zoeken daarom ook mensen uit Zandweerd-Zuid die mee willen denken, schrijven, interviewen, redigeren of vormgeven: het kan allemaal! Voor vragen, ideeën of aanmeldingen kunt u contact opnemen met Liesbeth via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bewonersvereniging Zandweerd

Een vereniging voor en door bewoners van Zandweerd!

In 2011 zijn wij als projectgroep 'De slag om Noord' begonnen om samen met bewoners en gemeente een buurtagenda op te stellen. Sinds 2013 zijn we een zelfstandige vereniging die actief is in heel Zandweerd. Buurtbewoners komen samen in werkgroepen die onze wijk aanpakken en mooier maken.


We zijn een aanspreekpunt voor de bewoners van de wijk en een gesprekspartner voor de gemeente. Mede daardoor kunnen we zelf bepalen wat er in onze wijk gebeurt!


Het bestuur bestaat uit (vlnr): Liesbeth Kappert (secretaris), Peter Brendel (algemeen bestuurslid), Toos Klomps (penningmeester), Frank Jareš (algemeen bestuurslid) en Eveline Grupper (vicevoorzitter).