Vereniging

Het wijkteam bestaat uit bewoners uit alle delen van de Zandweerd. Helaas is Zandweerd-Noord ondervertegenwoordigd. Dat is jammer, want daarmee doet de wijk zichzelf te kort! We zoeken mensen die het leuk vinden om mee te denken en te praten over hun wijk.

De onderwerpen die in het wijkteam worden besproken gaan altijd over jouw wijk, en spelen ook in jouw wijk. Soms in je straat en soms in je buurt Ik wil je graag van alles vertellen over het wijkteam, waar het over gaat, hoe vaak we vergaderen. Neem gerust contact op, het verplicht tot niets!

Misschien tot gauw? Carolien Harkema, wijkmanager Zandweerd. Tel: (0570) 693 022 of 06 515 56 423. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bewonersvereniging Zandweerd

Een vereniging voor en door bewoners van Zandweerd!

In 2011 zijn wij als projectgroep 'De slag om Noord' begonnen om samen met bewoners en gemeente een buurtagenda op te stellen. Sinds 2013 zijn we een zelfstandige vereniging die actief is in heel Zandweerd. Buurtbewoners komen samen in werkgroepen die onze wijk aanpakken en mooier maken.


We zijn een aanspreekpunt voor de bewoners van de wijk en een gesprekspartner voor de gemeente. Mede daardoor kunnen we zelf bepalen wat er in onze wijk gebeurt!


Het bestuur bestaat uit (vlnr): Liesbeth Kappert (secretaris), Peter Brendel (algemeen bestuurslid), Toos Klomps (penningmeester), Frank JareŇ° (algemeen bestuurslid) en Eveline Grupper (vicevoorzitter).