Vereniging

Komend jaar gaan vier leerlingen stage lopen bij onze bewonersvereniging.
U kunt de stagiaires tegenkomen bij het onderhoud van buurtgroen in De Plantweerd, kinderactiviteiten in de Tulp, bij collectes of bij marktonderzoek in de buurt. Kent u ook iemand die een plek zoekt voor maatschappelijke stage? De bewonersvereniging heeft verschillende mogelijkheden op verschillende maatschappelijke interessegebieden. Geïnteresseerd? Kijk op www.masdeventer.nl of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bewonersvereniging Zandweerd

Een vereniging voor en door bewoners van Zandweerd!

In 2011 zijn wij als projectgroep 'De slag om Noord' begonnen om samen met bewoners en gemeente een buurtagenda op te stellen. Sinds 2013 zijn we een zelfstandige vereniging die actief is in heel Zandweerd. Buurtbewoners komen samen in werkgroepen die onze wijk aanpakken en mooier maken.


We zijn een aanspreekpunt voor de bewoners van de wijk en een gesprekspartner voor de gemeente. Mede daardoor kunnen we zelf bepalen wat er in onze wijk gebeurt!


Het bestuur bestaat uit (vlnr): Liesbeth Kappert (secretaris), Peter Brendel (algemeen bestuurslid), Toos Klomps (penningmeester), Frank Jareš (algemeen bestuurslid) en Eveline Grupper (vicevoorzitter).